Евродепутатът Ангел Джамбазки е кандидатът за кмет на София на ВМРО. Номинацията

...
 Евродепутатът Ангел Джамбазки е кандидатът за кмет на София на ВМРО. Номинацията
Коментари Харесай

ВМРО издигна Ангел Джамбазки за кмет на София. Обещание №1 - да срине незаконните гета

 

Евродепутатът Ангел Джамбазки е претендентът за кмет на София на ВМРО. Номинацията бе оповестена публично през днешния ден от водача на партията и министър на защитата Красимир Каракачанов.

„ Това е една мощна кандидатура, която освен се наложи като политик и водач, а и която за разлика от други има своя значителен опит като общински консултант “, съобщи Каракачанов за Джамбазки.

А самият Джамбазки очерта главните си приоритети - отваряне на Витоша за жителите, преструктуриране на " Топлофикация ", удвояване на общинската полиция, преустановяване на концесията на " Софийска вода " след обзор, в случай че се наложи.

А в случай че бъде определен, " първата заповед, която считам да подпиша е за събаряне на противозаконните цигански гета ", зарече се той и добави: " София има потребност от съществено и отговорно отношение! ". Подробна четиригодишна управленкска стратегия ще бъде показана последваща събота, заедн с листата на претендентите за общински съветници на Вътрешна македонска революционна организация, посочи Джамбазки. 

Кмет на София и районни кметове - това е политическата цел на Вътрешна македонска революционна организация в идните избори, бе безапелационен той.

Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР